Word lid Bestel gratis

Ben jij de onmisbare organisator waar we naar op zoek zijn?

Ieder jaar gaan in onze collecteweek zo’n 30.000 collectanten langs de deuren. Ze halen geld op zodat belangrijk onderzoek naar longziekten gedaan kan worden. En met resultaat, want zo haalden ze in 2019 met elkaar een bedrag van maar liefst 1,86 miljoen euro op. Waanzinnig!

In de collecteweek van 11 tot en met 16 mei 2020 willen we minstens net zo veel geld ophalen. En het liefst zelfs meer. Om dat te kunnen doen, hebben we dringend meer mensen nodig die ervoor zorgen dat duizenden collectanten op pad kunnen. Deze mensen noemen we collecte-organisatoren. Zij zijn onmisbaar tijdens de collecteweek.

Ben jij in april en mei 2020 beschikbaar en kan je goed organiseren? En vind je het fijn om iets voor een ander te betekenen? Dan past deze vrijwilligersfunctie als organisator perfect bij jou!

Wat doet een organisator precies?
Een collecte-organisator:
- werkt flexibel, zelfstandig en vanuit thuis;
- geeft de collectanten een collectebus;
- verdeelt de straten onder de collectanten;
- stort na de collecte het geld af;
- werkt de administratie bij in het collecteportaal op de computer (collectantengegevens bijwerken, materialen bestellen, opbrengsten invoeren);
- onderhoudt het contact met de collectanten;
- zoekt waar nodig nieuwe collectanten;
- zet zich in voor de doelen van het Longfonds.
 

Wat bieden wij?
Natuurlijk helpen wij je om de collecte in jouw buurt soepel te laten verlopen. Jouw aanspreekpunt is in principe jouw regiocoördinator. Verder bieden wij:
- ondersteuning door de collecte-administratie;
- onkostenvergoeding;
- 6x per jaar gratis ons magazine Longwijzer.

'Mijn dochter werd geboren met ernstige longproblemen. Ik zag wat er bij haar behandeling kwam kijken en hoe goed onze gezondheidszorg is, en wilde iets terug doen. Ik collecteer nu 24 jaar en ben ook organisator.'
Lex van Loon, collecte-organisator

 

Ben je enthousiast geworden? Geweldig! Geef je dan meteen op via dit formulier.

Alvast bedankt en tot snel!