Word lid Bestel gratis

Themabijeenkomst ‘wat gebeurt er in de zorg en wat is mijn rol?’

-- Deze bijeenkomst gaat niet door ivm weinig deelname --

Wat gebeurt er in de zorg en wat is mijn rol als chronisch zieke? Een belangrijke vraag, want de hedendaagse zorg is aan het veranderen. De zorg van de toekomst is dat een patiënt niet alleen maar doet wat de arts zegt, maar juist zelf de regie pakt samen met het behandelend team zoals uw specialist, de huisarts/POH-er, een apotheker, diëtist en/of de fysiotherapeut.

Op zaterdag 12 oktober a.s. geven Erica de Goeij (manager zorgprogramma’s bij Twentse Huisartsenorganisatie Oost Nederland) en Judith Vermeulen (kaderhuisarts) antwoord op de vraag wat uw rol is in de hedendaagse zorg. Vervolgens sluiten Kirsten Movig en Freek Duinkerken van TAO (Twentse Apothekers Organisatie) hier op aan wat apothekers kunnen betekenen als het gaat om zelfregie. Na de lunch starten de workshops; van bewegen tot voeding en van persoonsgerichte zorg tot mondharmonica spelen. Een interactief en gevarieerd programma!

Waar en wanneer
De informatiedag vindt plaats op zaterdag 12 oktober ‘Het Centrum’ aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal. We beginnen om 10.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van. Parkeren in Parkeergarage Henri Dunant te Nijverdal.

Inschrijven
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Over het GPOO
De Gezamenlijke Patiënten Organisaties Overijssel werken op diverse terreinen samen. Met onze themabijeenkomsten willen we een ontmoetingsplek zijn voor mensen die diabetes, een nierziekte, hart en/of vaatproblemen of een longaandoening hebben, om samen met hun naasten en zorgverleners ervaringen uit te wisselen en tips op te doen.

Voor meer informatie over deze dag kunt u contact opnemen met: Harm Pol, voorzitter Harteraad Overijssel (06) 50848502