Word lid Bestel gratis

Chronische longziekten en de laatste ontwikkelingen

| Hardenberg | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Hardenberg
8 oktober - Chronische longziekten en de laatste ontwikkelingen

Chronische longziekten en de laatste ontwikkelingen
Tijdens het Longpunt op 8 oktober staan de laatste ontwikkelingen bij longziekten centraal. Welke onderzoeken zijn er gaande, welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van medicatie en behandeling? Deze middag wordt begeleid door een zorgverlener van Saxenburgh Groep. Tijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.  Het belooft een interessante middag te worden.

U bent op 8 oktober van harte welkom om 14.00 uur in Het Heemse, Blanckvoortallee 2 te Hardenberg.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Jannie ten Hertog,  telefoon (0523) 615773. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.