Word lid Bestel gratis

Fysiotherapie helpt om op de juiste manier te bewegen bij een longziekte

| Steenwijk | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Steenwijkerland
12 november

Fysiotherapie helpt om op de juiste manier te bewegen bij een longziekte
Op 12 november gaat het bij Longpunt Steenwijkerland over ‘Fysiotherapie helpt om op een juiste manier te bewegen bij een longziekte. Bewegen is gezond voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een longziekte. Hoe kunt u meer bewegen, terwijl u minder energie ervaart? Daarbij is behoud van conditie  belangrijk voor mensen met een longaandoening. Voldoende bewegen, letten op de ademhaling, bij wie kunt u terecht om uw conditie op peil te krijgen en te houden? Welke mogelijkheden zijn er bij de fysiotherapeut bij u in de buurt? De fysiotherapeut bij Fysiotherapie Praktijk Hogewal is gastspreker deze middag.

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om in gesprek te gaan met de zorgverleners en samen ervaringen uit te wisselen.

U bent van harte welkom! 
Locatie Kerkelijk centrum De Klincke, Kerkstraat 16, Steenwijk
14.00 – 16.00 uur, gratis deelname!
Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.