Word lid Bestel gratis

GEANNULEERD! - Gezonde voeding bij longziekten

| Steenwijk | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Steenwijkerland (GEANNULEERD!)
14 april

Gezonde voeding bij longziekten
Op 14 april is er opnieuw Longpunt Steenwijkerland, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Deze middag gaat het over ‘Goede voeding bij een longziekte’. Ester Vos diëtiste bij Diëtistenpraktijk van Asselt zal u het nodigen vertellen over het belang van goede voeding, juist bij een longaandoening! Tijdens de middag is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

U bent van harte welkom
Locatie Kerkelijk centrum De Klincke, Kerkstraat 16, Steenwijk
14.00 – 16.00 uur, gratis deelname!
Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.