Word lid Bestel gratis

GEANNULEERD! - Zuurstofgebruik: hoe gebruik ik het, wat gebruik ik en wanneer start ik?

| Zwolle | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Zwolle (GEANNULEERD!)
9 april - Zuurstofgebruik: hoe gebruik ik het, wat gebruik ik en wanneer start ik?

Zuurstofgebruik: hoe gebruik ik het, wat gebruik ik en wanneer start ik?
Op donderdag 9 april  staat het onderwerp ‘zuurstofgebruik' op het programma bij Longpunt Zwolle. Waarom en wanneer geven we zuurstof en welke mogelijkheden zijn er? Tijdens de bijeenkomst zal Natasja Strijker van Medidis zuurstofgebruik toelichten. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.  Het belooft een interessante avond te worden.

U bent op 9 april van harte welkom in Isala Zwolle, dr. Van Heesweg 2, aanvang 19.00 uur.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Maaike Geerdink tel. 06-51528935. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.