Word lid Bestel gratis

Gezonde voeding, bewust kiezen en koken

| Hardenberg | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Hardenberg
11 februari - Gezonde voeding, bewust kiezen en koken

Gezonde voeding, bewust kiezen en koken
Op 11 februari staat het Longpunt in Hardenberg in het teken van goede voeding bij een longziekte. Goede voeding is belangrijk voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een longziekte. Diëtiste Lotte Bijker van diëtistenpraktijk van Asselt, bespreekt deze middag de voeding en gebruik van supplementen bij longproblemen, ze vertelt over bewust kiezen en koken; een gezonde en gemakkelijke hap, bijvoeding en ze geeft tips. Het belooft een interessante middag te worden.  

U bent op 11 februari van harte welkom om 14.00 uur in Het Heemse, Blanckvoortallee 2 te Hardenberg.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Jannie ten Hertog,  telefoon (0523) 615773. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.