Word lid Bestel gratis

Is het mijn hart of zijn het mijn longen?

| Hardenberg | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Hardenberg
10 maart  - Is het mijn hart of zijn het mijn longen?

Is het mijn hart of zijn het mijn longen?
Op 10 maart staat het Longpunt in Hardenberg in het teken van het hart en de longen. Verpleegkundig specialist cardiologie, Wietse Veenstra van de Saxenburgh Groep is gastspreker deze middag. Het is niet altijd duidelijk wanneer klachten van het hart of de longen komen. De verpleegkundig specialist legt uit waarom. Het belooft een interessante middag te worden. 

U bent op 10 maart van harte welkom om 14.00 uur in Het Heemse, Blanckvoortallee 2 te Hardenberg.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Jannie ten Hertog,  telefoon (0523) 615773. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.