Word lid Bestel gratis

Longaanvallen, wat te doen?

| Deventer | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Deventer
25 februari - Longaanvallen, wat te doen?

Longaanvallen, wat te doen?
Dinsdag 25 februari staat Longpunt Deventer in het  teken van longaanvallen. Wat gebeurt er met mij? Hoe kan ik ze voorkomen en wat gebeurt er als ik in het ziekenhuis beland? Judith Vermeulen, kaderhuisarts astma/COPD en haar praktijkondersteuner Frederieke Theel vertellen hier tijdens de bijeenkomst meer over. Daarnaast is er alle gelegenheid om met de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Het belooft een interessante avond te worden.

U bent op 25 februari van harte welkom om 19.30 uur in het Deventer Ziekenhuis, Nico Bolkensteinlaan 75 te Deventer (Auditorium).

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Informatie en aanmelden op www.dz.nl/agenda. Ook kunt u bellen met Maaike Geerdink tel. 06-51528935. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.