Word lid Bestel gratis

Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen, doe ik het wel goed?

| Steenwijk | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Steenwijkerland
10 september Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen, doe ik het wel goed?

Op 10 september gaat het bij Longpunt Steenwijkerland over ‘Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen, doe ik het wel goed? 67% van de gebruikers doet het onvoldoende of niet goed! Carolien de Vries, verpleegkundig consulent longgeneeskunde Isala Meppel/Zwolle zal deze bijeenkomst ingaan op de verschillende longmedicatie en de wijze waarop deze worden gebruikt.  Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen. U mag uw eigen medicatie ook meenemen deze middag.

U bent van harte welkom! 

Locatie Kerkelijk centrum De Klincke, Kerkstraat 16, Steenwijk
14.00 – 16.00 uur, gratis deelname!
Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.