Word lid Bestel gratis

Move your body and brain

| Zwolle | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Zwolle
7 november - Move your body and brain

Move your body and brain
Dat bewegen belangrijk is, weten we allemaal. Maar als u een longziekte heeft, hoe gaat het dan in zijn werk? Move your body en brain geeft u meer contact met en zicht op uw eigen chronische longziekte van waaruit u kunt gaan experimenteren met een nieuwe levensstijl. En zo klachten (beter) onder controle krijgt. Tijdens de bijeenkomst zal fysiotherapeut Jeannette Bensink van FysioZwolle toelichten wat dit voor u kan betekenen. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Het belooft een interessante avond te worden.

U bent op 7 november van harte welkom in Isala Zwolle, dr. Van Heesweg 2, aanvang 19.00 uur.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Maaike Geerdink tel. 06-51528935. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.