Word lid Bestel gratis

Ondersteuning vanuit een sociaal wijkteam: wegwijs in hulpmiddelen

| Kampen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Kampen
2 december - Ondersteuning vanuit een sociaal wijkteam: wegwijs in hulpmiddelen

Ondersteuning vanuit een sociaal wijkteam: wegwijs in hulpmiddelen
In het sociaal wijkteam werken professionals op het gebied van welzijn, zorg en gezondheid. Zij helpen u met praktische oplossingen als het (even) tegenzit. Of als u er zelf niet uitkomt. Als dat nodig is dan kunnen zij professionele hulp inzetten, want zij regelen ook de toegang tot zorg in de gemeente Kampen. Tijdens de bijeenkomst zal Janet Faber, consulent bij MEE IJsseloevers toelichten welke hulpmiddelen er zijn en hoe u er gebruik van kunt maken. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Het belooft een interessante avond te worden.

U bent op 2 december van harte welkom in ’IJsselheem Myosotis’, Engelenbergplantsoen 3 te Kampen, aanvang 19.00 uur.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Maaike Geerdink tel. 06-51528935. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.