Word lid Bestel gratis

Tips en trucs voor het dagelijks leven

| Almelo | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Almelo
3 september - Tips en trucs voor het dagelijks leven

Tips en trucs voor het dagelijks leven
Op 3 september wordt bij Longpunt Almelo gesproken over ‘tips en trucs’ voor het dagelijks leven, wat betekent dat voor u als patiënt of voor uw partner? Wat is voor u kwaliteit van leven, hoe komt u in uw kracht en wat heeft u daar voor nodig? Deze avond wordt begeleid door een ergotherapeut. Tijdens de bijeenkomst is er alle gelegenheid om met de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Het belooft een interessante avond te worden.

U bent op 3 september van harte welkom om 19.30 uur in Medisch Centrum De Kolk, Bornerbroeksestraat 36 te Almelo.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Geesje Zandman (06) - 53793399. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.