Word lid Bestel gratis

Zingen voor je longen!

| Enschede | Longpunt

Bij alle Longpunten in Overijssel zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Overijssel. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden m.u.v. Deventer.

Longpunt Enschede
25 maart - Zingen voor je longen!

Zingen voor je longen!
Op woensdag 25 maart staat het Longpunt in het teken van zingen! Siebrig van Heel, zangdocente/zangpedagoge geeft deze avond een presentatie. Zo kunt u op een leuke manier kennismaken met een stemtechniek die veel wordt toegepast door zangers voor het vergroten en verbeteren van de o.a de adem en stem. Noten kunnen lezen is niet nodig en ervaring hebben met zingen evenmin. Tevens is er alle gelegenheid om met  de docente in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. Het belooft een interessante avond te worden.

U bent op 25 maart van harte welkom om 19.00 uur in het Gezondheidshoes aan de JJ van Deinselaan 34a te Enschede (ingang Fysio Twente).

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan het Longpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Maaike Geerdink tel. 06-51528935. Bezoekers worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.